Školní rok 2016-17

Keramická dílna „JEJUKA“ v Dolní Lhotě má za sebou 1. rok činnosti a troufám si říct, že úspěšné činnosti. Děti se do kroužku těšily, práce je bavila a domů si spokojeně odnášely své výrobky. Proto bych i letos v této činnosti chtěla pokračovat. Po zkušenostech chystám malé úpravy.

Jednak bych chtěla zapojit do činnosti i žáky mateřské školky, několik jich totiž keramický kroužek nadšeně navštěvovalo společně s maminkami již v minulém školním roce. Tyto děti by v novém školním roce pracovaly s žáky 1. třídy a to samostatně se mnou. Žáci 2.-5. třídy nasbírali během roku zkušenosti a s těmi bych chtěla pracovat odděleně od těchto malých dětí. Chci, aby děti neustrnuly, ale stále se zdokonalovaly a vyráběly stále dokonalejší výrobky a zkoušely nové techniky. Keramický kroužek bude nadále 1x týdně a bude trvat 1 hodinu a 15 minut. Tedy 1 hodina tvoření a 15 minut na úklid.

Pro děti MŠ+1.tř. jsem vyhradila úterý 15,15 – 16,30 hod.

Pro děti 2.-5.tř. jsou termíny stejné, jako vloni, tedy pondělí, středa a čtvrtek. Byla bych i ráda, kdyby se děti hlásily do stejných termínů jako vloni, samozřejmě, pokud jim to bude opět vyhovovat, bylo by to organizačně jednodušší.

Pro větší zájem, jak malých děti, tak větších, můžu přidat ještě jeden termín a to v úterý 16,45-18,00 hod.

Platba za kurz bude probíhat za každé pololetí zvlášť a to vždy při 1. hodině tvoření. Cena za 1. pololetí pro 1.tř.+ MŠ je 1000,- Kč. Pro 2.- 5.tř. je 1100,- Kč. Cena je vyšší o příplatek na materiál.

Přihláška ke stažení ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *